2018

11.01.2019 kl. 21:08

Träffade människor som lärde mig så otroligt mycket. Tjejen i mitten lärde mig hur vackert självfötroende kan vara. Hon lärde mig att en kram eller att hålla handen kan tala mer än ord ifall inte man delar samma ordföråd. Hon lärde mig att vara nyfiken på livet, för oj vilket äventyr livet har varit detta år.

 

Tog flera avsked. Något av det jobbigaste som finns. Men att lära känna människor och bygga äkta, djupa relationer har ändå varit värt det. Varje gång. Så detta år har jag nästan lärt mig att uppskatta jobbiga avsked. Med betoning på nästan. 

Uppskattade extra mycket de som alltid funnits där och som jag vet att alltid kommer finnas där. Vilken trygghet.

 

Gjorde spontana resor, liftade, utforskade världen, men längtade också hem. Efter ett år av äventyr jag inte trodde jag skulle kunna uppleva under min livstid ens så såg jag för första gången framemot rutiner och vardag.

 

Flyttade till en stad som var okänd, men som jag trivats i sen första stund. Vardag, Gud och nya människor gav mig så mycket glädje. Hade det jobbigt och hade det bra. Men hade det bra med klar majoritet så det får man vara tacksam över!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: